سمینار آنلاین

ازدواج، چالش برانگیزترین تصمیم زندگی محسوب م­ی شود. تصمیمی که بدون معیارها و اصول مناسب با احتمال بالایی به شکست منجر می­شود. در این سمینار می­خواهیم بدانیم که عشق و جایگاه قائل شدن برای آن و همچنین داشتن یک نگرش و ساختار ذهنی مثبت، مطلوب و البته منطقی، چگونه و با چه فرایندی می­توانند به عنوان عوامل محافظ  و رشد دهنده در ازدواج محسوب شوند.

رابطه عاطفی و هویت زن و شوهری از جنس تعارض است. رابطه عاطفی با هر بار تعارض دستخوش تغییر می­شود و زن و شوهر، طوفانی از هیجانات منفی و طاقت فرسا را تجربه می­کنند. مسئله اصلی، بروز تعارض نیست بلگه گذر از تعارضات و ترمیم رابطه عاطفی در ابعاد مختلف است. در این سمینار می­آموزیم که چگونه و با چه مهارت­هایی افراد و زن و شوهرها می­توانند از صدمات عاطفی در رابطه گذر کنند و از تعارض به عنوان فرصتی استثنایی برای ترمیم ابعاد مختلف رابطه خود استفاده مثبت و بهینه­ای داشته باشند.

همه ما در طول دوران رشد در کنار اعضای خانواده با آسیب­هایی دست و پنجه نرم کرده ­ایم و قسمت­هایی از وجودمان آسیب دیده است. بدون این که فرصتی برای بازسازی خود خلق کنیم، وارد رابطه عاطفی و ازدواج می­شویم. در حقیقت، با ازدواج، آسیب­های دیرینه را به همسر و رابطه عاشقانه انتقال می­دهیم. در این سمینار می­آموزیم که چگونه از رابطه عاطفی و به خصوص وجود و حضور همسرمان به عنوان فرصتی استثنایی برای مرهم آسیب­هایمان بهره بگیریم.

به راستی عشق چگونه دوام پیدا می­کند؟ آیا احساسات اولیه و خام زن و شوهر برای دوام رابطه عاشقانه آن­ها کافیست؟ چگونه رابطه عاطفی را می­توان از تکرار و فقر هیجان نجات داد؟ در این سمینار می­آموزیم که عشق نیاز به پرورش و دوام دارد. همچنین می­آموزیم که چگونه با مهارت­های دوام عشق می­توان رابطه را فرسودگی و افول عشق نجات داد.

مسیر رشد در زندگی زن و شوهری هیچ گاه هموار نیست. آمیختگی تعارض و ناسازگاری با زندگی عاطفی و عاشقانه، هویت زن و شوهری را خاص و منحصر ساخته است. زن و شوهرهایی که به خوبی برای گذر از تعارضات و رسیدن به رشد تجهیز نشده­اند، نمی­توانند بلوغ ارتباطی و رشد واقعی را تجربه کنند. در این سمینار می­آموزیم که چگونه زن و شوهرها با کسب مهارت­هایی می‌توانند زندگی خود را از فروپاشی نجات دهند و به سمت رشد بالغانه حرکت کنند.

وقتی باجگیری عاطفی در رابطه ای نفوذ پیدا می­کند، رابطه سخت و بی روج می­شود و امکان دارد حلقه اتصال زن و شوهر به هم توام با احساسات منفی زیادی باشد. رابطه با توقعات غیرمنطقی و استثمارگرانه در هم می­ آمیزد و اجازه هیچ حرکت و رشد و تغییری صادر نمی­شود. در این سمینار می­آموزیم که چگونه در ارتباط با فرد یا همسری که وابستگی عاطفی شدیدی به ما دارد و باعث تزریق خستگی روانی و احساس گناه عمیق در ما می شود، بدون تجربه احساساتی مانند آزردگی، ترس، خشم، ناامنی، مسئولیت پذیری افراطی، رابطه را تغییر دهیم و رشد را در ارتباط عاشقانه تجربه کنیم.

به راستی چرا برخی روابط محکم می­مانند و برخی دیگر در مسیر افول عشق و پاشیدگی حرکت می­کنند؟ چرا برخی زوج ها سال­ها در کنارهم می­­مانند و برخی دیگر خیلی زود جدا می­شوند؟ پاسخ در میزان و نحوه سرمایه گذاری در رابطه و غنی سازی زندگی صمیمانه و جنسی زوج­هاست. در این سمینار می­آموزیم که چگونه زوج­ها با جایگاه قائل شدن برای رضایت در زندگی زن و شوهری، خلق فرصت برای باهم بودن و ارزش گذاری برای کمیت و کیفیت رابطه جنسی و همچنین بستن خروجی­های رابطه که آن­ها را درکنار هم نگه می دارد، می توانند زندگی صمیمانه خود را در ابعاد مختلف غنی کنند.

آیا می­دانید که «سکوت» دشمن خاموش زندگی­های مشترک است؟ بعد از گذشت مدتی از زندگی زن و شوهری به مرور گفتگوهای داغ و پرهیجان رنگ می­بازد.  شاید ترس از مشاجره با همسر، مجازات همسر، جلب توجه همسر، ترس از اظهارنظر، خستگی و درماندگی و یا هر دلیل دیگری بتواند باعث سکوت و به مرور مرگ عشق در زندگی زن و شوهری شود. در این سمینار می­­آموزیم که کیوسک عشق چیست، چگونه به هم نزدیک و نزدیکتر شویم و از معجزه کیوسک عشق در ارتباط عاطفی استفاده کنیم و در نهایت با یادگیری چه مهارت­هایی کمیت و کیفیت رضایت در رابطه عاشقانه را تغییر دهیم.

به جرات می­توان گفت زندگی جنسی بعد از ازدواج، یکی از چالش برانگیزترین بعد زندگی زن و شوهر محسوب می­شود. تقریباَ همه زن و شوهرها چالش های جنسی را تجربه می کنند و در طول زندگی زن و شوهری خود رضایت جنسی آن­ها دستخوش تغییر می­شود. در این سمینار می­­آموزیم که چگونه می­توان چالش­ها و مشکلات جنسی در هویت زن و شوهری را مدیریت کرد. چه مهارت­هایی برای گذر از مشکلات میل، تحریک و هیجان و همچنین چالش­های ارگاسم و انزال مورد نیاز است. در نهایت، چگونه می­توان برای رضایت جنسی مطلوب تجهیز شد.

ساختن یک خانواده موفق و سپس مدیریت آن بدون رسیدن به بلوغ ارتباطی و یادگیری مهارت¬های لازم امکان پذیر نیست. مردان نیاز دارند برای داشتن یک خانواده موفق، آگاهی و مهارت¬های لازم را برای مدیریت خانواده، ارتباط با همسر و الگو بودن برای فرزندان کسب کنند. در این سمینار می¬آموزیم که مردان برای داشتن خانواده¬ای متعادل، زندگی زن و شوهری رضایت بخش و تربیت فرزندانی موفق نیاز به چه آموزش¬ها و مهارت¬هایی دارند. دانستن رازهایی برای هدایت خانواده و فرزندان به سمت رشد و موفقیت، می تواند خانواده را به عنوان منبع و سرمایه ای کارآمد و سازنده برای التیام دردها و گذر از مراحل مختلف زندگی تبدیل کند.
خانواده سالم، محیطی است که در آن اعضاء با محبت، احترام و حمایت از یکدیگر زندگی می¬کنند. خانواده به عنوان یک واحد اجتماعی، به فرزندان ارزش¬ها، باورها، رفتارها و قوانین اجتماعی را آموزش می¬¬دهد. در نتیجه، محیط خانوادگی به فرزندان احساس امنیت می¬دهد تا بتوانند به خوبی با مشکلات روزمره زندگی مقابله کنند. در این سمینار می¬آموزیم که خانواده چگونه با کارکردهای جادویی خود می¬تواند در شکل گیری هویت، ارتقای هوش اجتماعی، احساس تعلق، همبستگی نگرش مثبت به افراد، ارتباطات و زندگی نقش داشته باشد و در نهایت به عنوان یک محیط آموزشی، فرزندان را برای مواجهه با مسائل مختلف زندگی تجهیز کند.
شایع ترین دوره تعارض در روابط والدین و فرزندان، زمانی است که فرزندان کودکی را پشت سر می¬گذارند و به دوره نوجوانی وارد می¬شوند. تلاش فزاینده نوجوان برای استقلال و خودمحوری دلیلی برای افزایش موقتی تعارض والد - نوجوان است. در این سمینار می¬آموزیم که والدین با چه ابزارها و مهارت¬هایی می¬توانند تعارضات ایجاد شده با فرزندان را به صورتی مفید، سازنده و البته رشد دهنده مدیریت کنند تا نوجوانانشان از اضطراب، افسردگی، آشفتگی، عزت نفس پایینف سوء مصرف مواد و مشکلات تحصیلی در امان باشند.
تا به حال پیش آمده که حس کنید الگوهای تکراری در روابط، رفتارها و احساساتتان وجود دارد که انگار از کنترل شما خارج است؟ انگار یک نوار قدیمی مدام در حال پخش شدن است و شما نمی­توانید آن را متوقف کنید. این الگوهای فکری، احساسی و رفتاری ممکن است ریشه در کودکی­تان داشته باشند. در این سمینار می­آموزیم که چگونه با مرور زندگی در خانه پدری، همه احساسات حل و فصل نشده کودکی را حل و فصل کنیم تا چرخه تاثیر زخم­ها و گره­های عاطفی کور بر زندگی جاری مان را قطع کنیم.

عشق، حیرت انگیزترین و در عین حال دردناک­ترین هیجانی است که ممکن است تجربه کنیم. هم می­تواند زیباترین لحظات را برای ما به ارمغان بیاورد و هم می­تواند در روان ما آتشی به پا کند. در این سمینار می­آموزیم که تعریف علمی و روانشناسی عشق چیست؟ به راستی قدرت عشق در چیست و چگونه  باعث تغییر و جنون در ما می شود؟در نهایت، به این سوال می­رسیم  که چگونه می­توانیم از بیماری عشق بیاموزیم و زندگی بهتری داشته باشیم؟

به دلیل سادگی این پدیده، اکثر مردم باور ندارند که دچار اعتماد به نفس کاذب هستند اما حقیقت دقیقاَ برعکس است. ما به عنوان یک انسان دوست داریم نسبت بهخودمان احساس خوبی داشته باشیم، از تحقیر شدن بپرهیزیم، دوست داریم برنده شویم و بهترین احساس را داشته باشیم و به طور خلاصه با اعتماد به نفس کاذب حالتی درونی پیدا کنیم که بیشتر از آن چه هستیم خودمان را توانمند ببینیم. در این سمینار می­آموزیم که چگونه با شناسایی اعتماد به نفس دروغین در خودمان، از عوارض جبران ناپذیر آن در زندگی بکاهیم و به سمت تقویت اعتماد به نفس و رشد واقعی گام برداریم.
 
 
بدون شک، تکرار یکی از مولفه­های زندگی است. زندگی بدون تکرار پیش نمی­رود. نکته اینجاست که همه تکرارها در زندگی اصیل نیستند و گاهی ما دچار تکرار سیکل معیوب می­شویم و درون آن رنج می­بریم. فرزندانی را تصور کنید که در راه برآورده کردن انتظارات والدینشان، خویشتن اصیلشان را از دست داده­اند. این فرزندان، ارزش­ها را تکرار کرده­اند به دلیل این که تصور می­کردند که تکرار ارزش­ها به خودی خود درست است! باید از خود بپرسیم حالا که تکرار جزء ذاتی زندگی است و از آن گریزی نیست آیا تکرارهایی را مرتکب می­شویم که معیوب هستند؟ آیا بدون تحلیل و بررسی؛ هر رفتاری، ارزشی، تصوری و باوری که نسل­های گذشته داشتند را تکرار می­کنیم؟ آیا حاضرید از تکرار ارزش­هایی که برای شما نیستند دست بردارید؟ در این سمینار می­آموزیم که چگونه از تکرار، معنا بسازیم و زندگی را قابل تحمل­تر و لذت بخش­تر زندگی کنیم.
 
 
رنج ما دقیقاَ همان زمانی اتفاق می­افتد که در مقابل تغییر کردن مقاومت می­کنیم. همه ما لحظاتی را تجربه کرده­ایم که دلمان می‌خواسته در زندگی­مان تغییر بزرگی ایجاد کنیم. تحول درونی به معنای تغییر و تحول در باورها، ارزش­ها، رفتارها و شناخت فرد است که در نتیجه آن، فرد به سمت بهبود و پیشرفت شخصیتی و رشد شخصی حرکت می­کند. در این سمینار می­آموزیم که چگونه و با چه فرایندی به سمت انعطاف پذیری روانشناختی گام برداریم و از این معجزه روانشناختی در جهت افزایش اعتماد به نفس، کاهش اضطراب و استرس استفاده کنیم تا بتوانیم کیفیت زندگی و رشد شخصی را تجربه کنیم.
 
 
ریشه حسادت در این است که شما احساس می­کنید که به اندازه کافی خوب نیستید و از کمبود یا فقدان سرچشمه می­گیرد اما نکته اینجاست که حسادت می­تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید واقعاَ چه می­خواهید و برای رسیدن به آن چه توانمندی‌هایی دارید؟ پس در این سمینار می­آموزیم که احساس حسادت به ما چه می­آموزد؟ احساس حسادت چه پیام مهمی برایمان دارد؟ چگونه با تمرکز روی این احساس ناب می­توانیم  به سمت کشف استعدادها و توانمندی­هایمان حرکت کنیم و در جهت رشد شخصی گام برداریم؟ 
 
 

زندگی اغلب شامل مقابله با بحران­های مختلف مالی، عاطفی، شغلی، تحصیلی، سلامتی و خانوادگی است. این بحران­ها به گونه‌ای پیش می روند که می­توانند باعث ایجاد احساس خشم، ناامیدی و ناتوانی شونئد و در نهایت باعث می­شوند نگران آینده و اتفاقات بعدی باشیم. در این سمینار می­آموزیم که چگونه با مهارت­های بازسازی قصه زندگی می­توانیم شرایط بحرانی و معنای بحران را تغییر دهیم و اوج خلاقیت را برای بن بست شکنی به کار بگیریم.

 
 
عشق نه تنها یک احساس، بلکه پیوندی است معنوی که می­تواند دنیای  فردی و اجتماعی انسان­ها را متحول کند و نیرو محرکه اصلی زندگی آن­ها باشد.. عشق، همه انسا­ ها را به نوعی تحت تاثیر قرار می­دهد و فلسفه آن به ما ابزارهایی برای بهبود روابط انسانی، رشد فردی و رسیدن به زندگی­ای معنادار ارائه می­دهد. در این سمینار می­آموزیم که چگونه از فلسفه ناب عشق به عنوان انگیزه­ای برای خلاقیت، عنصری اتصال دهنده و به عنوان مولفه­ای برای درک و معنادهی زندگی بهره بگیریم.