پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ که فرم 47سؤالی آن در اختیار شماست، شامل 12 مقیاس است که عبارتند از: پاسخ قراردادی، رضایت زناشویی، مسایل شخصیتی، ارتباط زناشویی، حل تعارض، نظارت مالی، فعالیتهای مربوط به اوقات فراغت، روابط جنسی، ازدواج وفرزندان، بستگان ودوستان، نقشهای مساوات طلبی و جهت گیری عقیدتی ساخته شده است. این ابزار به صورت پنج گزینهای (که در اصل یک نگرش سنج از نوع لیکرت است) در نظرگرفته شده است (کاملاَ موافق، موافق، نه موافق و نه مخالف، مخالف، کاملاَ مخالف)، که به هریک از یک تا پنج امتیاز داده میشود. نتایج این پرسشنامه به متخصصین درمان مسائل زن و شوهری کمک میکند تا علاوه بر آگاهی از عملکرد زن و شوهر در ابعاد مختلف رابطه، با طراحی برنامه جامعی باعث غنی سازی تعاملات و ارتقای رابطه زن و شوهری شوند. این پرسشنامه شامل جملاتی درباره جنبههای مختلف زندگی شماست که ممکن است با آن موافق یا مخالف باشید. ابتدا هر جمله را با دقت بخوانید وسپس میزان موافقت یا مخالفت خود را با هریک از جملههای زیر مشخص کنید. توجه داشته باشید جواب صحیح یا غلط وجود ندارد. سعی نمایید حتی الامکان از پاسخ به مورد «نه موافق و نه مخالف »خودداری کنید . فقط وقتی این مورد را علامت بزنید که در موافق یا مخالف بودن خود نسبت به یک جمله کاملاَ شک .تردید داشته باشید.
پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ که فرم 47سؤالی آن در اختیار شماست، شامل 12 مقیاس است که عبارتند از: پاسخ قراردادی، رضایت زناشویی، مسایل شخصیتی، ارتباط زناشویی، حل تعارض، نظارت مالی، فعالیتهای مربوط به اوقات فراغت، روابط جنسی، ازدواج وفرزندان، بستگان ودوستان، نقشهای مساوات طلبی و جهت گیری عقیدتی ساخته شده است. این ابزار به صورت پنج گزینهای (که در اصل یک نگرش سنج از نوع لیکرت است) در نظرگرفته شده است (کاملاَ موافق، موافق، نه موافق و نه مخالف، مخالف، کاملاَ مخالف)، که به هریک از یک تا پنج امتیاز داده میشود. نتایج این پرسشنامه به متخصصین درمان مسائل زن و شوهری کمک میکند تا علاوه بر آگاهی از عملکرد زن و شوهر در ابعاد مختلف رابطه، با طراحی برنامه جامعی باعث غنی سازی تعاملات و ارتقای رابطه زن و شوهری شوند.
این پرسشنامه شامل جملاتی درباره جنبههای مختلف زندگی شماست که ممکن است با آن موافق یا مخالف باشید. ابتدا هر جمله را با دقت بخوانید وسپس میزان موافقت یا مخالفت خود را با هریک از جملههای زیر مشخص کنید. توجه داشته باشید جواب صحیح یا غلط وجود ندارد.
سعی نمایید حتی الامکان از پاسخ به مورد «نه موافق و نه مخالف »خودداری کنید . فقط وقتی این مورد را علامت بزنید که در موافق یا مخالف بودن خود نسبت به یک جمله کاملاَ شک .تردید داشته باشید.
نقد و بررسی وجود ندارد.