ازدواج، چالش برانگیزترین تصمیم زندگی محسوب می شود. تصمیمی که بدون معیارها و اصول مناسب با احتمال بالایی به شکست منجر میشود. در این سمینار میخواهیم بدانیم که عشق و جایگاه قائل شدن برای آن و همچنین داشتن یک نگرش و ساختار ذهنی مثبت، مطلوب و البته منطقی، چگونه و با چه فرایندی میتوانند به عنوان عوامل محافظ و رشد دهنده در ازدواج محسوب شوند.
رابطه عاطفی و هویت زن و شوهری از جنس تعارض است. رابطه عاطفی با هر بار تعارض دستخوش تغییر میشود و زن و شوهر، طوفانی از هیجانات منفی و طاقت فرسا را تجربه میکنند. مسئله اصلی، بروز تعارض نیست بلگه گذر از تعارضات و ترمیم رابطه عاطفی در ابعاد مختلف است. در این سمینار میآموزیم که چگونه و با چه مهارتهایی افراد و زن و شوهرها میتوانند از صدمات عاطفی در رابطه گذر کنند و از تعارض به عنوان فرصتی استثنایی برای ترمیم ابعاد مختلف رابطه خود استفاده مثبت و بهینهای داشته باشند.
همه ما در طول دوران رشد در کنار اعضای خانواده با آسیبهایی دست و پنجه نرم کرده ایم و قسمتهایی از وجودمان آسیب دیده است. بدون این که فرصتی برای بازسازی خود خلق کنیم، وارد رابطه عاطفی و ازدواج میشویم. در حقیقت، با ازدواج، آسیبهای دیرینه را به همسر و رابطه عاشقانه انتقال میدهیم. در این سمینار میآموزیم که چگونه از رابطه عاطفی و به خصوص وجود و حضور همسرمان به عنوان فرصتی استثنایی برای مرهم آسیبهایمان بهره بگیریم.
به راستی عشق چگونه دوام پیدا میکند؟ آیا احساسات اولیه و خام زن و شوهر برای دوام رابطه عاشقانه آنها کافیست؟ چگونه رابطه عاطفی را میتوان از تکرار و فقر هیجان نجات داد؟ در این سمینار میآموزیم که عشق نیاز به پرورش و دوام دارد. همچنین میآموزیم که چگونه با مهارتهای دوام عشق میتوان رابطه را فرسودگی و افول عشق نجات داد.
مسیر رشد در زندگی زن و شوهری هیچ گاه هموار نیست. آمیختگی تعارض و ناسازگاری با زندگی عاطفی و عاشقانه، هویت زن و شوهری را خاص و منحصر ساخته است. زن و شوهرهایی که به خوبی برای گذر از تعارضات و رسیدن به رشد تجهیز نشدهاند، نمیتوانند بلوغ ارتباطی و رشد واقعی را تجربه کنند. در این سمینار میآموزیم که چگونه زن و شوهرها با کسب مهارتهایی میتوانند زندگی خود را از فروپاشی نجات دهند و به سمت رشد بالغانه حرکت کنند.
وقتی باجگیری عاطفی در رابطه ای نفوذ پیدا میکند، رابطه سخت و بی روج میشود و امکان دارد حلقه اتصال زن و شوهر به هم توام با احساسات منفی زیادی باشد. رابطه با توقعات غیرمنطقی و استثمارگرانه در هم می آمیزد و اجازه هیچ حرکت و رشد و تغییری صادر نمیشود. در این سمینار میآموزیم که چگونه در ارتباط با فرد یا همسری که وابستگی عاطفی شدیدی به ما دارد و باعث تزریق خستگی روانی و احساس گناه عمیق در ما می شود، بدون تجربه احساساتی مانند آزردگی، ترس، خشم، ناامنی، مسئولیت پذیری افراطی، رابطه را تغییر دهیم و رشد را در ارتباط عاشقانه تجربه کنیم.
به راستی چرا برخی روابط محکم میمانند و برخی دیگر در مسیر افول عشق و پاشیدگی حرکت میکنند؟ چرا برخی زوج ها سالها در کنارهم میمانند و برخی دیگر خیلی زود جدا میشوند؟ پاسخ در میزان و نحوه سرمایه گذاری در رابطه و غنی سازی زندگی صمیمانه و جنسی زوجهاست. در این سمینار میآموزیم که چگونه زوجها با جایگاه قائل شدن برای رضایت در زندگی زن و شوهری، خلق فرصت برای باهم بودن و ارزش گذاری برای کمیت و کیفیت رابطه جنسی و همچنین بستن خروجیهای رابطه که آنها را درکنار هم نگه می دارد، می توانند زندگی صمیمانه خود را در ابعاد مختلف غنی کنند.
به جرات میتوان گفت زندگی جنسی بعد از ازدواج، یکی از چالش برانگیزترین بعد زندگی زن و شوهر محسوب میشود. تقریباَ همه زن و شوهرها چالش های جنسی را تجربه می کنند و در طول زندگی زن و شوهری خود رضایت جنسی آنها دستخوش تغییر میشود. در این سمینار میآموزیم که چگونه میتوان چالشها و مشکلات جنسی در هویت زن و شوهری را مدیریت کرد. چه مهارتهایی برای گذر از مشکلات میل، تحریک و هیجان و همچنین چالشهای ارگاسم و انزال مورد نیاز است. در نهایت، چگونه میتوان برای رضایت جنسی مطلوب تجهیز شد.
عشق، حیرت انگیزترین و در عین حال دردناکترین هیجانی است که ممکن است تجربه کنیم. هم میتواند زیباترین لحظات را برای ما به ارمغان بیاورد و هم میتواند در روان ما آتشی به پا کند. در این سمینار میآموزیم که تعریف علمی و روانشناسی عشق چیست؟ به راستی قدرت عشق در چیست و چگونه باعث تغییر و جنون در ما می شود؟در نهایت، به این سوال میرسیم که چگونه میتوانیم از بیماری عشق بیاموزیم و زندگی بهتری داشته باشیم؟
زندگی اغلب شامل مقابله با بحرانهای مختلف مالی، عاطفی، شغلی، تحصیلی، سلامتی و خانوادگی است. این بحرانها به گونهای پیش می روند که میتوانند باعث ایجاد احساس خشم، ناامیدی و ناتوانی شونئد و در نهایت باعث میشوند نگران آینده و اتفاقات بعدی باشیم. در این سمینار میآموزیم که چگونه با مهارتهای بازسازی قصه زندگی میتوانیم شرایط بحرانی و معنای بحران را تغییر دهیم و اوج خلاقیت را برای بن بست شکنی به کار بگیریم.